Ben je liefhebber van ouderwets vuurwerk en alles wat daarmee te maken heeft? Zet dan 28 oktober in je agenda; in 2014 was ‘ie er voor het laatst; de VWM liefhebberdag. Het treffen van oudjaar nostalgisten, verzamelaars en liefhebbers van klassiek (consumenten) vuurwerk. Het was even passen en meten waar het is weer gelukt om samen met Lesli Vuurwerk een dag te organiseren voor liefhebbersvan het vuurwerk van vroegâh.

Waar, wanneer?

De liefhebber dag zal gehouden worden op zaterdag 28 oktober 2017 op het terrein van Lesli Vuurwerk te Lichtenvoorde, om 13:00 gaat de poort open, om 18:30 is het echt uit met de pret.

Wat kan je verwachten?

Lekker bijkletsen met mede liefhebbers van klassiek maar ook modern consumenten vuurwerk. Rond neuzen tussen de honderden dummy’s van het Lesli museum en de altijd weer indrukwekkende collectie’s van een aantal VWMers. Er zijn bij deze editie ook Duitse liefhebbers/verzamelaars en een aantal importeurs van vroegâh aanwezig. Ook de Lesli showroom met de hedendaagse vuurwerk artikelen is open voor bezoek.

Is dat alles?

We hebben een kleine prijsvraag bedacht, de prijzenpot is ook dit jaar zeer goed gevuld! Een drankje en knabbeltje wordt verzorgt door Lesli Vuurwerk. In de middag opent de snackkar z’n deuren en kan er naar hartelust patat en snacks genuttigd worden. Onder voorbehoud kan er een bezoek worden gebracht aan de bunkers van Lesli. Ook onder voorbehoud een stooksessie met nostalgische en/of cat.1 artikelen aan het eind van de dag.

Enne, wat kost dat?

We vragen een bijdrage van € 10,00. Met dit bedrag financieren wij o.a. de catering, snackkar en de prijzen die we gaan uitdelen.

Wil ik bij zijn! Wat nu?

Inschrijven kan via ons online inschrijfformulier klik hier, (http://www.vuurwerkmuseum.nl/liefhebberdag). Vul a.u.b. de achternaam in waarmee je de betaling doet; wij kunnen dan matchen met de binnen komende betalingen. Daarna sturen wij je een mail met de betaal gegevens. Is de betaling voldaan dan ben je definitief ingeschreven.  Een telefoon nummer is niet verplicht maar kan handig zijn als er onverhoopt iets mis gaat.

Let op: we hebben plaats voor een ruim aantal deelnemers maar er is een limiet aan het aantal mensen wat we kunnen huisvesten. De sluiting datum voor inschrijvingen is 20 oktober of als de limiet bereikt is.

Verder nog?

We schenken een biertje of glaasje wijn, in geval van twijfel kunnen we om je legitimatie vragen. De meeste liefhebbers gaan dat niet nodig hebben maar ben je jongere en wil je een biertje? Denk daar even aan.

Toch nog vragen?

Plaats deze in het liefhebber dag topic op VWM, reageer op de VWM Facebook pagina of neem contact op met Roel Wijngaarden; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen je graag te ontmoeten op 28 oktober!